Cafetaria en Lunchroom De Fontein Assen
Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen Mercuriuscentrum Assen cafetaria en lunchroom De Fontein Cafetaria Assen winkelcentrum in het centrum van de Drentse hoofdstad Snackbar, lekkere broodjes in het centrum van Assen De Fontein

Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen

Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen

Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen

Openingstijden
maandag 12.00 - 19.00 uur
dinsdag 10.00 - 19.00 uur
woensdag 10.00 - 19.00 uur
donderdag 10.00 - 19.00 uur
vrijdag 10.00 - 21.00 uur
zaterdag 10.00 - 19.00 uur
zondag 16.00 - 19.00 uur

 

Bestellen om af te halen?

Tel: 0592-315502

Part-time hulp lunchtijd gevraagd

Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen

Contact

Cafetaria & Lunchroom de Fontein
Mercuriusplein 40
9401 EN Assen
Telefoon 0592 315502
Email: info @defonteinassen.nl
www.defonteinassen.nl

Cafetaria & Lunchroom de Fontein

Route / Parkeren

Cafetaria & Lunchroom De Fontein is gelegen aan de in/uitgang richting de Mercurius- parkeergarage midden in het centrum van Assen. Onder de parkeergarage is een grote bewaakte fietsenstalling. Winkelcentrum Mercurius heeft drie uitgangen richting de Mercurius- en Neptunusparkeergarage en een uitgang richting het Koopsmanplein. Daarnaast is er op loopafstand parkeergelegenheid onder Cultureel Centrum de Nieuwe Kolk. Volg de borden naar het centrum en parkeer in één van de parkeergarages rond onze zaak.


Grotere kaart weergeven

Cafetaria & Lunchroom de Fontein

Vacatures

VACATURE ASSEN

Op dit moment 1 vacature vrij. Maar je kunt ook altijd reageren op onderstaande advertenties. Wij bewaren je CV enkele maanden. Interesse? Loop dan even binnen met je CV/foto

GEVRAAGD  BEDIENING: Medewerk(st)er wisselend inzetbaar voor de vrijdagavond, zaterdag. In vakantie meer uren. Min.leeftijd 16 jaar.  Vind je het leuk om met mensen om te gaan, kan je hard werken en hou je van gezelligheid breng dan je CV even persoonlijk langs.  ( Doe je aan bv. aan sport op de zaterdagmiddag dan hoef je niet te reageren.)

FRITUUR/KEUKEN:  Medewerker wisselend inzetbaar voor vrijdagavond, zaterdag of zondag. In vakantie meer uren. Leeftijd vanaf 16 jaar. Ervaring is niet vereist. Vriendelijk-gastvrijheid en netheid vinden we wel belangrijk. 

AFWASHULP: vanaf 15 jaar.

Adres:  Mercuriusplein 40 Assen

E-mail: info @defonteinassen.nl

 

 

naar boven