Cafetaria en Lunchroom De Fontein Assen
Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen Cafetaria Assen winkelcentrum in het centrum van de Drentse hoofdstad Lunchroom Assen met terras, De Fontein Snackbar, lekkere broodjes in het centrum van Assen De Fontein

Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen

Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen

Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen

Openingstijden
maandag 12.00 - 19.00 uur
dinsdag 10.00 - 19.00 uur
woensdag 10.00 - 19.00 uur
donderdag 10.00 - 19.00 uur
vrijdag 10.00 - 21.00 uur
zaterdag 10.00 - 19.00 uur
zondag 16.00 - 19.00 uur

 

Afwashulp gevraagd vanaf 15 jaar.

Part-time hulp lunchtijd gevraagd

zie vacature

Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen

Cafetaria

Yoghurt ijsDe Fontein is een leuke plek in het centrum van Assen om voor tijdens of na het winkelen gezellig wat te eten of te drinken. 

TAKE AWAY.. een bestelling kunt u telefonisch doorgeven. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke snack, een puntzak friet, een milkshake of een softijsje. Wij hebben een glutenvrij ijshoorntje. Nieuw is Frozen Yogurt met fruit. Kinderen mogen zelf hun Slush Puppie beker vullen met verschillende smaken. 

Wilt u gezellig bij ons zitten dan hebben we diverse (vegetarische) snackplates. Een bordje friet met gehaktbal, loempia speciaal, eierbal, groentekroketten etc. 

Onze Specials doen het bijzonder goed. Grote frieten met een vleesgerecht erover heen, en onze heerlijke grote hamburgers van puur rundvlees. Deze hamburgers worden met heel weinig vet bereidt.

We werken met milieuvriendelijke verpakkingen. Kleine bestelling om mee te nemen ...neem zelf een tasje mee! Samen voor een beter milieu!

De Fontein Assen

 

 

 

naar boven