Cafetaria en Lunchroom De Fontein Assen
Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen Cafetaria Assen winkelcentrum in het centrum van de Drentse hoofdstad Lunchroom Assen met terras, De Fontein Snackbar, lekkere broodjes in het centrum van Assen De Fontein

Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen

Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen

Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen

 

Openingstijden
maandag 12.00 - 19.00 uur
dinsdag 10.00 - 19.00 uur
woensdag 10.00 - 19.00 uur
donderdag 10.00 - 19.00 uur
vrijdag 10.00 - 21.00 uur
zaterdag 10.00 - 19.00 uur
zondag 16.00 - 19.00 uur


Bestellen om af te halen?

Tel: 0592-315502

Full-time/parttime medewerk(st)er

gevraagd

Vanaf September zijn wij weer op zoek,

naar scholieren die naast school en in de vakantie's

en weekenden bij ons willen werken.

 

Cafetaria en Lunchroom De Fontein in Assen

Cafetaria

Yoghurt ijsDe Fontein is een leuke plek in het centrum van Assen om voor tijdens of na het winkelen gezellig wat te eten of te drinken. 

TAKE AWAY.. een bestelling kunt u telefonisch doorgeven. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke snack, een puntzak friet, een milkshake of een softijsje. Ben jij ook zo'n Frozen yogurt fan? Dan ben je bij ons op de juiste plek. In de zomer hebben we echt heerlijk yoghurtijs(frozen yogurt), met toppings en fruit!

U kunt bij ons terrecht op een mooie locatie en in een leuke sfeer voor een van onze heerlijke gerechten. Van een frikandel tot heerlijke plate's. Wij serveren naast onze frisdranken natuurlijk ook een lekkere kop koffie. 

Onze Specials doen het bijzonder goed. Grote frieten met een vleesgerecht(topping) erover heen. Probeer eens onze 100% BEEF BURGERS, met verschillende varianten en huisgemaakte sauzen. 

Google rencensies 

2 maanden geleden-
Beste snackbar/lunchroom van Assen en omgeving. Echt álles (wat we geprobeerd hebben) is heerlijk. Goede kwaliteit en goede prijs. De prijs van beste cafetaria van Drenthe verdienen ze dubbel en dwars 
4 maanden geleden-
Gewoon serieus goed.
De hamburgers die ze maken heb ik nog nooit ergens anders gezien

 

 

 

naar boven